IT detacheerder Cohesion heeft donderdag 16 februari jl. Nederlands eerste Experience Lab geopend. Vanuit Creative Valley gaat zij haar groeiplannen uitvoeren. Een aantal gerenommeerde multinationals toonden gisteren al serieuze interesse.

Al meer dan 17 jaar begeleid Cohesion haar klanten met vernieuwingen binnen hun IT omgeving. Daarmee behoren ze tot de top drie van leveranciers van zware infra- en softwarespecialisten. Met de komst van het Experience Lab bouwen top specialisten een volledige IT-omgeving na op basis van de marktleiders en laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Er wordt gee?xperimenteerd en kennis gedeeld waardoor de klant, zonder risico, alleen het beste resultaat krijgt.

Mohammed Yassini (Amazic) “Als distribiteur voor een aantal merken als Puppet en Docker is dit een uitstekend initiatief van Cohesion. Het Experience Lab biedt de mogelijkheid om aan eindgebruikers en klanten de vele mogelijkheden te laten zien van onder meer CloudBees, Jenkins en Docker.”

Jaap Augustijn (KPN) “Het mooie aan dit Experience Lab is dat ik al die losse tools in samenwerking met elkaar zie werken en dat dat daadwerkelijk toegevoegde waarde levert voor mijn business. En dat vind ik heel mooi om daarmee te kunnen experimenten in dit lab.”

Henri Bosman (directeur van Cohesion) is trots en streeft hiermee zijn missie na. “Cohesion wordt de? autoriteit op het gebied van automation in high end enterprise omgevingen.”