Sourcing

Wij leveren kennis aan onze klanten op het gebied van Automation, Orchestration en Cloud.

Voor zowel Sourcing als Co-Sourcing kunt u rekenen op onze uiterst deskundige specialisten met ruime ervaring en kennis. Al onze medewerkers zijn instaat om in een kort tijdsbestek veel waarde toe te voegen aan uw organisatie.
“Impact maken” noemen we dat maar, dan wel op een positieve manier.

Sourcing Detachering

Detachering is een goede oplossing voor uw organisatie wanneer u op tijdelijke basis één of meerdere IT specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn wegens ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit, zoals gedurende een project of een piekmoment.

Co-Sourcing

Als Co-sourcingpartner zorgt Cohesion ervoor dat u voor één of meer specifieke functies altijd op een specialist van Cohesion kunt rekenen. Wij zorgen voor een pool van kwalitatief hoogwaardige specialisten zodat we u altijd tijdig van een passende kandidaat voor deze functie kunnen voorzien. U bepaalt welke functies u door Cohesion wilt laten invullen. Het aantal te vervullen posities stemmen we van tevoren af.

Meer weten?

Neem contact op met een van ons salesteam.