Wie zijn wij?
Experts in Business Critical IT (Continuous Integration Deployment Delivery)

Cohesion behoort tot de top 3 leveranciers van Linux, DevOps en Cloud infrastructuurspecialisten in Nederland.
In ons unieke Experience-Lab wordt continue gewerkt aan de laatste ontwikkelingen in de DevOps & Cloud wereld. Wil je als klant gebruik maken van onze expertise en de slimste software proeftuin van Nederland of ben jij die nieuwe collega “Cohesiaan” die het team komt versterken? Schroom niet en bel of mail ons. Cohesion is hard op weg om dé autoriteit te zijn op het gebied van Continuous I.D.D.

Wij willen niet de grootste worden, maar wel HET kennishuis van Nederland zijn!

Wat zoeken we?
Procesmanager Continuous Improvement

De opdrachtgever
Ondernemen is kansen benutten, risico’s nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.

Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Het doel van de opdracht
De afdeling IT Bedrijfsvoering realiseert het up-to-date houden en het verbeteren van de primaire systemen van de KvK. Jij bent als Procesmanager Continuous Improvement verantwoordelijk voor complexe verbeteringen van (veranderingen aan) processen, die binnen het domein van afdeling IT Bedrijfsvoering vallen.

De werkzaamheden
Voor het uitvoeren van alle projecten binnen het domein IT Bedrijfsvoering leidt jij het gehele traject van het professioneel uitvoeren van procesverbetering en het opleveren van een projectplan tot en met de “go live”.

Als continuous improvement specialist weet je als geen ander dat het professioneel uitvoeren van procesverbetering een strakke aansturing vereist. Door jouw kennis en ervaring met Lean SixSigma weet je diverse tools in te zetten om processen continu te verbeteren. Vanuit de inhoud, met een menselijke en toegankelijk benadering, weet je een positieve bijdrage te leveren aan een cultuur waarin continue verbetering de norm is. Door diverse projecten te leiden en op te treden als sparringspartner voor procesowners weet je dit te realiseren.

Met jouw enthousiasme en gevoel voor functionele en intermenselijke verhoudingen neem jij collega’s mee in het te realiseren traject. Door jouw persoonlijkheid en ervaring weet je het verschil te maken en draag je bij aan het waarmaken van onze ambities.

Wat heb je nodig om deze opdracht goed in te vullen

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als ICT projectmanager (Knock-out)
  • Je hebt een opleiding gevolgd op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar) (Knock-out)
  • Je hebt ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum omgeving (Knock-out)
  • Je hebt ervaring met Agile/Devops (Knock-out)
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van Lean SixSigma Blackbelt (Wens)

Wat bieden wij jou

  • Opdracht voor minimaal een jaar, met optie op verlenging
  • Fulltime opdracht
  • Centraal in het land, locatie is Woerden
  • Goed tarief
  • Kennismaken met het Cohesion Experience Lab!

Meer informatie
Voor meer informatie, neem contact met ons op via sales@cohesion.nl of bel Judith Borgers, 06-10729453.