Introductie

Krijg jij energie van het sluiten van deals? Is het detacheren van IT professionals voor jou bekend terrein? Ga jij voor kwaliteit? Als je op al deze vragen ‘ja’ antwoordt en óók nog eens op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, ben jij wellicht het commercieel talent dat we zoeken!

Organisatie

Cohesion is een groeiende IT-detacheerder die in de afgelopen 19 jaar haar sporen heeft verdiend. Maar resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst, zeker niet in de IT. Ons doel is dan ook om niet de grootste, maar wel de beste te zijn in ons vakgebied. Wij proberen ons daarom altijd te onderscheiden door ons hoge kennisniveau, dat van toegevoegde waarde is voor onze klanten.

Wil jij ook deel uit maken van een informele, kwaliteit gedreven organisatie waarin we samen de strategie bepalen?

Functie

Om snel op te starten krijg je van ons al een paar klanten, een mooie prospect lijst en een mooie salespitch: een goed onderbouwd verhaal dat echt onderscheidend is in de markt.

Je levert een actieve bijdrage aan het opbouwen, verstevigen en uitbouwen van onze klanten. Je weet onze dienstverlening zo te verstevigen dat klanten graag met ons samenwerken. Als gesprekspartner herken je de vraag van de opdrachtgever en je kan deze vertalen naar een oplossing. Je bent in staat om te sparren met de opdrachtgever en hierin out of the box te denken.

Functie eisen

Wij zoeken een authentieke, creatieve, resultaat gedreven sales consultant die Cohesion naar het volgende niveau wil brengen. Iemand die samen met ons aan onze toekomst wil bouwen en nieuwe opdrachtgevers weet te werven. Je krijgt veel vrijheid, dus we verwachten ook veel eigen initiatief. We vragen minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met onze kernwaarden: respect, professionaliteit, passie en groei.

Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen en je bent een geboren multitasker en behoudt overzicht, ook als het druk is.
De functie is voor 40 uur.

Aanbod

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een prachtig kantoor aan de Parklaan in Rotterdam, hier wil je foto’s van maken;
  • Je werkt landelijk;
  • Regelmatig leuke activiteiten;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Ongekend goede werksfeer. Met een super gemotiveerd team van Cohesianen, zowel op kantoor als in het veld;
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
  • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo sta je in de pauze te tafelvoetballen met de “baas”.

Sollicitatie

Waar wacht je nog op?

Ben je enthousiast om Cohesion te komen versterken? Dan komen we graag met je in contact. Je kan mailen of bellen met Henri Bosman, h.bosman@cohesion.nl 06-10883760.

Discretie lijkt ons vanzelfsprekend!