Introductie

Sales Executive B2B Regio Randstad M/V

Krijg jij energie van het sluiten van deals? Is het detacheren van IT professionals voor jou bekend terrein? Ga jij voor kwaliteit? Als je op al deze vragen ‘ja’ antwoordt en óók nog eens op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, ben jij wellicht het commercieel talent dat we zoeken!Organisatie

Cohesion is een groeiende IT-detacheerder die in de afgelopen 19 jaar haar sporen heeft verdiend. Maar resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst, zeker niet in de IT. Ons doel is dan ook om niet de grootste, maar wel de beste te zijn in ons vakgebied. Wij proberen ons daarom altijd te onderscheiden door ons hoge kennisniveau, dat van toegevoegde waarde is voor onze klanten.

Wil jij ook deel uit maken van een informele, kwaliteit gedreven organisatie waarin we samen de strategie bepalen?

Functie eisen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een authentieke, creatieve, resultaat gedreven sales executive die Cohesion naar het volgende niveau wil brengen. Iemand die aan onze toekomst wil bouwen en nieuwe partners weet te werven. Je krijgt veel vrijheid, dus we verwachten ook veel eigen initiatief. We vragen minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met onze kernwaarden: respect, professionaliteit, passie en groei. De functie is voor 40 uur.

Wat ga je doen?

Om snel op te starten krijg je van ons al een paar klanten, een mooie prospect lijst en een mooie salespitch: een goed onderbouwd verhaal dat echt onderscheidend is in de markt.


Aanbod

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Veel persoonlijke ontwikkeling
  • Een super gemotiveerd team van ‘Cohesianen’, zowel op kantoor als in het veld
  • Een prachtig kantoor aan de Parklaan in Rotterdam
  • Regelmatig leuke activiteiten

Sollicitatie

Waar wacht je nog op?

Ben je enthousiast om Cohesion te komen versterken? Dan komen we graag met je in contact. Je kan mailen of bellen met Henri Bosman, h.bosman@cohesion.nl 06-10883760.

Discretie lijkt ons vanzelfsprekend!