Introductie

Administratief medewerker m/v 16 uur per week

Krijg jij energie van contracten en cijfers? Ga jij voor accuratesse en kwaliteit? Als je op deze vragen ‘ja’ antwoordt en óók nog eens op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Dan ben jij wellicht het administratieve talent dat wij zoeken!

Organisatie

Cohesion is een groeiende IT-detacheerder die in de afgelopen 19 jaar haar sporen heeft verdiend. Maar resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst, zeker niet in de IT. Ons doel is dan ook om niet de grootste, maar wel de beste te zijn in ons vakgebied. Wij proberen ons daarom altijd te onderscheiden door ons hoge kennisniveau, dat van toegevoegde waarde is voor onze klanten.

Wil jij ook deel uitmaken van een informele, kwaliteit gedreven organisatie?


Functie

Wie zoeken wij?

Ter uitbreiding zoeken wij op korte termijn een medewerker m/v voor de maandag en vrijdag (natuurlijk kunnen we schuiven als je een keer een lang weekend weg wilt) ter ondersteuning van onze backoffice.

Contracten afhandelen, bijhouden van gewijzigde processen en procedures, impact nieuwe wetgevingen verwerken en vervanging van financiële administratie bij afwezigheid etc.

Wat ga je doen?

Als ondersteuning van de backoffice zul je diverse administratieve werkzaamheden krijgen, zoals contractbeheer van zowel personeel als verkoop, alsmede het wagenparkbeheer.

Aanbod

Wat bieden wij?

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Veel persoonlijke ontwikkeling
  • Een super gemotiveerd team van ‘Cohesianen’, zowel op kantoor als in het veld
  • Een prachtig kantoor aan de Parklaan in Rotterdam
  • Regelmatig leuke activiteiten

Sollicitatie

Waar wacht je nog op?

Ben je enthousiast om Cohesion te komen versterken? Dan komen we graag met je in contact. Je kan mailen of bellen met Henri Bosman via h.bosman@cohesion.nl of 06-10883760.

Discretie lijkt ons vanzelfsprekend!