Introductie

Experts in Business Critical IT (Continuous Integration Deployment Delivery!

Cohesion behoort tot de top 3 leveranciers van Linux, DevOps en Cloud infrastructuurspecialisten in Nederland.

In ons unieke Experience-Lab wordt continue gewerkt aan de laatste ontwikkelingen in de DevOps & Cloud wereld. Wil je als klant gebruik maken van onze expertise en de slimste software proeftuin van Nederland of ben jij die nieuwe collega “Cohesiaan” die het team komt versterken? Schroom niet en bel of mail ons. Cohesion is hard op weg om dé autoriteit te zijn op het gebied van Continuous I.D.D.

Wij willen niet de grootste worden, maar wel HET kennishuis van Nederland zijn!

Voor onze eindklant, de Gemeente Amsterdam, zoeken wij een gedreven Scrum Master!

Organisatie

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen).
De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Bedrijfsvoering bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

De rve ICT verzorgt voor de gemeente Amsterdam de standaard ICT. De medewerkers hebben een gestandaardiseerde Amsterdamse Digitale Werkomgeving (ADW) en kunnen bij rve ICT terecht voor ondersteuning. Daarmee is de rve ICT dé ICT serviceorganisatie voor alle clusters en stadsdelen in Amsterdam. Zo ontstaat er eenheid in de ICT, verbetert de informatievoorziening en gaan we effectief en efficiënt om met onze middelen.

Functie

Je ondersteunt het team en de organisatie daaromheen bij het werken conform de beginselen van Agile werken en de Scrum implementatie hiervan. Begeleiden van het team en wegnemen van belemmeringen alsmede het opleiden van de team leden in hun rollen binnen het team op basis van learning by doing.

Functie eisen

?Alle punten dienen duidelijk in het CV naar voren te komen!

 • Je hebt aantoonbare kennis van Automation en orchestration van processen en infrastructuur. ?(knock-out)
 • Je bent in het bezit van een erkend HBO diploma. ?(knock-out)
 • Je hebt aantoonbare kennis van het Agile ontwikkelen van digitale werkomgevingen.
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare grondige kennis van en ervaring met het domein Agile Scrum. ?(knock-out)
 • Je hebt 2 jaar aantoonbare grondige kennis van en ervaring met het domein DevOps. ?(knock-out)
 • Je hebt ervaring met het schrijven van stukken ten behoeve van besluitvorming. (knock-out)

Aanbod

 • Een mooie opdracht voor 36 uur per week.
 • Dus je hebt 4 uur per week over voor andere leuke zaken!
 • Opdracht tot mei 2019 en een optie op verlenging.
 • Leuk team waar je mee komt te werken.
 • Opdracht in onze mooie hoofdstad.
 • Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met ons unieke Experience Lab!

Sollicitatie

Indien je interesse hebt ontvangen wij graag jouw CV, motivatie en uurtarief per e-mail op sales@cohesion.nl. Voor meer informatie neem contact op via telefoonnummer 06-10729453, Judith Borgers.