Beleef de Cohesion Experience Lab on tour! – Omdat het gaaf, gek, leuk en anders is!

Experience Lab on Tour

Met trots hebben we op 10 december jl. onze Lab on Tour bus gepresenteerd. Als vervolgstap op ons succesvolle Experience Lab in Utrecht en Rotterdam, wilden we de ervaring nóg dichter bij onze klanten brengen. Wat is er dan logischer, dan een Lab on Tour, waarbij we bij de klant voor de deur komen rijden? Zo hebben we zowel een vergaderomgeving, als de techniek aan boord om Cohesion te presenteren en onze kennis over te brengen.

Het Lab on Tour is een initiatief van en door onze Cohesianen. Zij zijn met een enthousiast team aan de slag  gegaan met het design, het verven en natuurlijk met de techniek aan boord. Dit alles in het teken om het beste DevOps Automation kennishuis van Nederland te worden!

Wil jij meer weten over ons Experience Lab on Tour?

Neem dan contact op via mail: Experiencelabontour@cohesion.nl

Wij zullen je dan benaderen om de mogelijkheden te bespreken:

Demo’s rondom Automation, CI/CD, Cloud, DevOps
Presentaties
Vergaderingen
Brainstormen

Wij bouwen in Jenkins RedHat Puppet JIRA Confluence GIT Ansible Centerity Amazon Kubernetes CF Engine Chef Docker Azure

De kracht van het
Experience Lab

VOOR ENGINEERS

Het Experience Lab on Tour biedt de mogelijkheid, voor onder andere engineers, om kennis te maken met de Cohesion cultuur, het kennisdelen en onze Passie voor IT. Dit alles gecombineerd met veel fun! Van tijd tot tijd zullen wij op events staan door heel het land. Kom in de bus voor een kop koffie of thee en we laten je zien wat wij allemaal bouwen en experimenteren.

VENDOREN

Onder andere Red Hat, Puppetlabs Puppet, Atlassian Jira software & Confluence, Jenkins en Gerrit. Dit alles draait binnen een AWS VPC (Amazone Virtual Private Cloud).

VOOR KLANTEN

Binnen het Experience Lab on Tour kunnen klanten kennismaken met ons bedrijf middels demo’s en presentaties. Bij de klant zelf op locatie, toch een andere omgeving en geen last van files. We laten graag zien wat wij voor onze klanten kunnen betekenen, bijvoorbeeld tijdens de transitie naar de Cloud met geautomatiseerde pipelines. Wij ondersteunen zowel de technische, procesmatige en culturele verandering.

Meer weten?

Uw bedrijfscase in de slimste software proeftuin of wil jij een keer deelnemen aan een van onze kennissessies?