Introductie

Experts in Business Critical IT (Continuous Integration Deployment Delivery!

Cohesion behoort tot de top 3 leveranciers van Linux, DevOps en Cloud infrastructuurspecialisten in Nederland.

In ons unieke Experience-Lab wordt continue gewerkt aan de laatste ontwikkelingen in de DevOps & Cloud wereld. Wil je als klant gebruik maken van onze expertise en de slimste software proeftuin van Nederland of ben jij die nieuwe collega “Cohesiaan” die het team komt versterken? Schroom niet en bel of mail ons. Cohesion is hard op weg om dé autoriteit te zijn op het gebied van Continuous I.D.D.

Wij willen niet de grootste worden, maar wel HET kennishuis van Nederland zijn!

Voor onze eindklant, de Kamer van Koophandel, zoeken wij een ervaren Delivery Manager MOVO.

Organisatie

Ondernemen is kansen benutten, risico’s nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.

Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Functie

Als Delivery Manager binnen het Programma MOvO ga je zorgen dat de voortgang van de scrum teams bewaakt wordt en dat kritische afhankelijkheden in kaart worden gebracht en adequaat worden gemanaged. Je bent verantwoordelijk voor het project management, bewaakt scope, budget en tijdslijnen. Je produceert en beheert voortgangrapportages en communiceert deze met stakeholders. Je werkt nauw samen met de Product Owners die inhoudelijk verantwoordelijk zijn voor de MOvO producten. Overall, zorg je voor een voorspelbare en beheersbare delivery van het MOvO programma.

Functie eisen

Ervaring bij corporates en overheid in complexe omgevingen zodat deze ervaring kan worden gebruikt om best practices te ontwikkelen en het niveau van delivery management binnen de KvK significant te verbeteren. Leidinggevende capaciteiten en coachende vaardigheden om interne resource op te leiden in deze discipline. “Selling of Acceptance” – bezit de vaardigheid om een organisatie voor te bereiden op en te begeleiden tijdens complexe implementaties waarbij diverse afdelingen en uitvoeringorganisaties met verschillende (en vaak tegenstrijdige) belangen moeten samenwerken. Je hebt binnen mult-disciplinaire team gewerkt binnen het domein van digitale transities. Je hebt ervaring met online dienstverlening, API platforms en integratie vraagstukken. Ervaring in online, mobile en content omgevingen. Project Management vaardigheden (PRINCE2 practitioner certificering) en ervaring met agile werken in schaalbare SCRUM teams (SAFE).

 • Je bent in het bezit van Prince2 Practitioner, SAFe Agilist (SA) certificaten;
 • Je beschikt over diepgaande en aantoonbare kennis van Digital (Online) binnen high traffic omgevingen.
 • Je beschikt over diepgaande en aantoonbare kennis van Data Integration binnen high traffic WebSites omgevingen.
 • Je hebt kennis van Delivery Management methodieken.
 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in Digital Online omgevingen.
 • Je hebt meer dan 10 jaar ervaring in Delivery Management.
 • Je hebt ervaring met en visie op management van business processen (BPM), werkprocessen (WFM), data en business logica (BRM).
 • Je beschikt over aantoonbaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van complexe technische software oplossingen binnen corporate organisaties en/of overheid.

Aanbod

 • ?Je komt te werken in het mooie Rotterdam.
 • De opdracht duurt minimaal 1 jaar en daarna kan deze verlengd worden voor nog een jaar.
 • Je kan fulltime aan de slag, want we zoeken iemand die voor 40 uur per week beschikbaar is.
 • Bij deze opdracht hoort een royaal uurtarief.
 • Je krijgt de kans om kennis te maken met ons unieke Experience Lab!

Note:

 • ?Het afgeven van een VOG verklaring kan onderdeel zijn van de procedure.

Sollicitatie

Indien je interesse hebt ontvangen wij graag jouw CV, motivatie en uurtarief per e-mail op sales@cohesion.nl. Voor meer informatie neem contact op via telefoonnummer 06-10729453, Judith Borgers.