Toen ik afgelopen zomer de Amerikaanse schoolbus te koop zag staan, wist ik het meteen: dit móest de uitbreiding van ons succesvolle Experience Lab worden.

Experience Lab on Tour was geboren!

Na wat sparren met onze Cohesianen, die ook enthousiast waren geworden, hebben we de bus in september gekocht. En met vereende krachten, van onze medewerkers en de hieronder vermelde bedrijven, is er hard gewerkt om onze bus een complete metamorfose te geven zowel qua uitstraling, als qua functionaliteit.
Een team van enthousiaste Cohesianen is aan de slag gegaan met het design, het verven en natuurlijk met de techniek. Alles in het teken om het beste DevOps Automation kennishuis van Nederland te worden.

We zijn heel erg trots op het resultaat!

Afgelopen maandag hebben we, onder het genot van oliebollen en warme chocolademelk, onze eerste test presentaties en demo’s gegeven, als introductie aan alle Cohesianen. Het enthousiasme is alleen maar groter geworden en ons verkoopteam is inmiddels met Lab on Wheels het land ingetrokken, om oliebollen bij onze klanten te bezorgen.

Dat het een succes gaat worden, daar waren we al van overtuigd, maar 3 afspraken voor demo’s in januari? Dat hadden zelfs wij niet durven dromen!

In de bus zullen we natuurlijk ons bedrijf aan u voorstellen, maar ook laten we inhoudelijk zien wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Neem snel een kijk op onze website voor onze expertises www.cohesion.nl

Mocht u net zo enthousiast zijn als wij, mail dan naar experiencelabontour@cohesion.nl en we maken een afspraak op uw locatie: geen reistijd voor u, geen overvolle vergaderruimtes; even eruit zonder tijdsverlies.

Aankomende weken zullen we meer verhalen en content over onze Lab on Wheels delen via social media en op onze website.

Klaar voor een bezoek van ons Lab on Tour team?

Wij hebben zin in een mooi presentatievol 2019!

Henri Bosman
Altijd op zoek naar goede professionals!

De Experience Lab on Tour bus is mede mogelijk gemaakt door onze Cohesianen en onderstaande bedrijven.
Wat een samenwerking. Het leek wel een Scrum team met mooie sprints.