Security

Cohesion richt zich met haar security tak op architectuur, integriteit en veiligheid op het gebied van ICT, informatiebeveiliging en organisatieadvies. Al onze Cohesianen zijn dan ook minimaal ISO 27001 gecertificeerd ongeacht hun hoofdexpertise.

Security Solutions

De opdrachtgevers van Cohesion bestaan voornamelijk uit enterprise omgevingen in sectoren als industrie, bank- en verzekeringswezen, zorg en IT dienstverlening, overheid en telecom.

Wij helpen onze opdrachtgevers risico’s te beheersen, architectuur te definiëren en problemen op te lossen. Essentieel daarbij is dat wij de visie en behoeften van organisaties en complexe projecten weten te vertalen naar (operationele, tactische en strategische) processen, systemen en integraal samenwerkende subsystemen. Wij helpen u om samen de informatiebeveiliging binnen uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Wat doet Cohesion

[kleo_grid type=”4″ animation=”yes”][kleo_feature_item icon=”lock”]

Security Consultancy, veiligheidszaken benaderen vanuit de bedrijfsbehoefte en vertalen naar technische en organisatorische maatregelen (security bewustwording).

[/kleo_feature_item][kleo_feature_item icon=”lock”]

Penetratietesten, het netwerk en de systemen, zoals firewalls, webservers en mail servers, van een organisatie worden aangevallen op een manier zoals een hacker dat ook zou doen.

[/kleo_feature_item][kleo_feature_item icon=”lock”]

IT Infrastructuur Consultancy, advisering, onderzoek, definiëren en begeleiden van IT architectuur, begeleiden van projecten van strategisch, via architectuur en ontwerp naar realisatie.

[/kleo_feature_item][kleo_feature_item icon=”lock”]

(Strategisch) Risico Management, opstellen risico analyses, business impact analyses, business continuity, security scans (penetratietesten) en audits.

[/kleo_feature_item][/kleo_grid]

Wij hebben een brede kennis van databases, middleware, netwerken, storage, security, Unix, Windows en systeem integratie. Door deze kennis zijn wij in staat aspecten te beoordelen die gezamelijk zowel de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw informatie inzichtelijk maken.