Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Tony Stolk, getrouwd, vader van twee fantastische dochters van 7 en 9 en gamer in hart en nieren. Nee! niet alleen achter de computer maar juist de versie met menselijk contact. Bordspellen en games als Dominion, Machi Koro en Dungeons and Dragons.

Ik ben ruim 6 jaar werkzaam bij Cohesion en heb projecten voor diverse opdrachtgevers uitgevoerd. Van IT dienstverleners, offshore bedrijven tot financiële dienstverleners. Cohesion geeft mij de ruimte om te ontwikkelen op zowel technische vaardigheden als communicatieve competenties.

Als scrum master van het CEL (Cohesion Experience Lab) ben ik het aanspreekpunt voor de teams en product owners. Ik zie het als mijn belangrijkste taak om als team de afgesproken en gecommitteerde sprints te halen én te zorgen dat er zoveel mogelijk kennisoverdracht plaatsvindt tussen specialisten en specialisaties.

Puur naar de techniek gekeken ben ik een storage specialist (HDS, NetApp, SVC met Brocade of CISCO SAN switches). Tester en stakeholder voor het ontwikkelen van nieuwe scripts/ applicaties om storage provisie verzoeken snel, efficiënt en door de aanvrager zelf uit te laten voeren, zeg maar een gebruiker van het CIDD en nog geen ontwikkelaar.

“IT DEPENDS” ………
Allemaal kennen/ gebruiken we deze opmerking zodra er:

  • Migratie en/of upgrade plannen gemaakt worden;
  • Afstemming plaatsvindt met een hardware- en/of softwareleverancier;
  • IT specialisten of consultants met elkaar brainstormen over een oplossing of actieplan;

Het is in veel gevallen bij onze opdrachtgevers gewoonweg niet altijd mogelijk is om alle scenario’s uit te werken, te ontwikkelen en te testen alvorens tot implementatie over te gaan. Juist in deze situaties komt mijn persoonlijke ambitie en verwachting van het CEL om de hoek kijken.

Wij ontwikkelen, bouwen en beheren samen met onze consultants continu aan een omgeving waar we met een “druk op de knop” IT omgevingen (infra en bijbehorende applicaties) uitrollenen, welke gebruikt worden om de “it depends” scenario’s zoveel mogelijk naar het land der fabelen te verwijzen.

Ik kan niet wachten om het CEL met het team verder uit te bouwen in Creative Valley.

Tony Stolk
Scrum Master / Product Owner Cohesion Experience Lab