DREAM BIG

Jarenlang heb ik met medewerkers, klanten, leveranciers, kennissen en vrienden gesproken om de impasse te doorbreken van de, terecht, steeds meer eisende ICT-er. Een vraag en aanbod verhaal waarin de uitdagingen enerzijds zitten in persoonlijke ontwikkeling en het aanbod opdrachten en anderzijds de ervaringseisen en wensen van de klant. Maar nu gaat dan die lang gekoesterde wens van mij in vervulling.

START SMALL

De wens om met onze Cohesianen voorop te lopen was er al sinds ik Cohesion overnam. Een jaar geleden ontstond het idee om te zorgen dat onze consultants niet alleen een standaard training (onafhankelijk van hun opdracht) bij een vendor moesten kunnen volgen maar ook ervaring moesten kunnen opdoen in een enterprise omgeving. De obstakels om daar te komen hebben we met veel passie van onze medewerkers in gang gezet en ik kan inmiddels concluderen dat we in de voorhoede meelopen.

DEVELOP

Het idee van het Experience Lab was geboren. Met een team van specialisten binnen en buiten de branche zijn we aan de gang gegaan om hier ook echt handen en voeten aan te geven. Hoe zou de omgeving eruit moeten zien, hoe ga je het beheren, hoe ga je medewerkers en klanten begeleiden én hoe blijf je het platform innoveren?

ACT NOW

Nu 1 jaar later zijn we trots dat we op 16 januari een strategisch gelegen locatie gaan openen. High end kennis software én software kennis landt dan op één plek. We kijken naar de day after tomorrow. Het is een innovatieve, en creatieve omgeving voor top professionals (onze Cohesianen), waar de nieuwste “state of the art” enterprise software van visionaire software vendors in eigen virtuele omgevingen draaien.

In Creative Valley gaat dit alles plaatsvinden. “Een multi tenant gebouw voor bedrijven die vernieuwend werken” en dat is nou net waar het in het Experience Lab om gaat. Ik ben dan ook trots dat we op deze toplocatie gaan werken en bouwen aan onze groei.

If you can dream it, you can do it!


Henri Bosman
Eigenaar / Directeur Cohesion