Blijf jezelf ontwikkelen. In het Cohesion Experience Lab!

Dit was ook ons probleem. Of zeg maar gerust: onze frustratie. Want wij zien onze goede mensen liever niet vertrekken omdat ze iets anders willen doen. Bij voorkeur geven we hun de ruimte om dat bij ons te doen. Ontdekken door je nieuwsgierigheid te volgen.

 

Met het Cohesion Experience Lab hebben we die frustratie omgezet in een goed idee. Binnen het lab bootsen we omgevingen van klanten na. Bijvoorbeeld één die is opgezet in AWS. Als expert op dat gebied mag je dan alleen, of samen met andere leergierigen, alles om gaan zetten naar Azure. Of je duikt in een omgeving waarin je alles leert over Kubernetes, Docker, GitLab of scriptingtalen. Doe je ding.

 

Het zijn omgevingen waarin we echt bouwen vanuit Enterprise-denken. Dus we houden ook rekening met High Availability, Security, Multiple Users, kostenbeheer, Version-control, CICD pipelines en alles wat onze mensen ‘in het wild’ ook tegenkomen. We bouwen met een DevOps mindset alles wat voldoet aan de behoeften van onze consultants. Maar ook aan de vragen van de markt van vandaag en morgen.

 

Zo leren we niet alleen veel realistischer en meer hands-on dan met welke cursus dan ook; het zorgt gelijk voor een stevige dosis praktijkervaring. Hiervoor was een omgeving als dit een mooie, maar helaas onhaalbare en onbetaalbare droom. Nu kunnen we behoorlijk grote omgevingen en alles wat daarbij komt kijken, nabootsen. Door slim op en af te schalen. Bijvoorbeeld dankzij Pay per Use.

 

Nu al werpt het Cohesion Lab zijn vruchten af. 2 Cohesianen hebben op deze manier een GitLab project uitgewerkt. Ze hebben het aan de klant gepresenteerd en, na de positieve ontvangst, ook geïmplementeerd. En dat zijn ontwikkelingen waar wij dan weer heel vrolijk van worden.

 

Meedoen in die vrolijkheid? Draai een keer mee met een aantal sessies. Of stel je vragen aan Tony Stolk, Experience Lab manager, via experiencelab@cohesion.nl.

 

En wie weet: tot snel!

 

 


Kunnen wij je helpen?